7. jul. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Kåre Quist fejrer 8-års bryllupsdag

Tine Røgind og Kåre Quist
Tine Røgind og Kåre Quist
Foto: Lars H. Laursen
Det er i dag otte år siden, Kåre Quist og Tine Røgind blev gift i Hellerup Kirke.

Det er i dag otte år siden, at nyhedsværten Kåre Quist sagde ja til sin store kærlighed, Tine Røgind.

Parret blev gift i Hellerup kirke den 7. juli 2012, og efter vielsen havde brudeparret inviteret til reception og fest hjemme i haven hos hendes mor og stedfar, hvor der var dækket op i et stort telt.

Kåre Quist var meget rørt

Det var en eventyrlig dag, som Kåre Quist for nogle år siden fortalte om i BILLED-BLADET.

- Vielsen foregik på en pragtfuld sommerdag i Hellerup Kirke. Jeg glemmer aldrig, da døren gik op, og min kommende kone kom ind med min svigerfar ved sin side. Mine øjne løb straks over. Det ses tydeligt på billederne, hvor rørt jeg var, fortalte nyhedsværten, som i samme forbindelse også løftede sløret for, hvordan han friede til sin udkårne.

Romantisk frieri

- Frieriet skete under en overraskelsestur til Venedig. Jeg havde fundet den helt rigtige ring i samarbejde med svigermor. Og fået svigermor og svigerfars velsignelse inden. Jeg er gammeldags! Så havde jeg fået Tines kolleger til at indkalde hende til et seminar i Stockholm, så hun troede i en måned, at hun skulle på en arbejdsweekend med kollegerne, og hvad sker der så? Hun glæder sig til det seminar! Jeg var helt bange for, at hun ville blive skuffet, når vi skulle til Venedig i stedet for. Det blev hun ikke. Og jeg fik mit ja på en lille hyggelig restaurant.

Parret har nu været gift i otte år, og i mellemtiden har de også fået sønnen Carl, som i dag er seks år.

https://imgix.billedbladet.dk/kaare_0.jpg
Tine Røgind og Kåre Quist
Foto: Lars H. Laursen

Læs mere om: