26. mar. 2012
Af af Liz Rørsig

Kåre Quist: Jeg vil have børn med Tine

Kåre Quist fra ?Kontant? ved godt, at han er lidt hurtigt ude med at fri til kæresten Tine Røgind som næsten nyskilt. Men han kunne bare ikke lade være.
Kåre Quist fra ?Kontant? ved godt, at han er lidt hurtigt ude med at fri til kæresten Tine Røgind som næsten nyskilt. Men han kunne bare ikke lade være.
Foto: Lars Laursen
Den 41-årige TV-vært vil gerne have børn inden alt for længe.

Kåre Quist og Tine Røgind vil gerne have børn, og kun ved det spørgsmål har aldersforskellen været vendt.

- Ja, jeg vil gerne have børn med Tine. Jeg fylder 41 og vil gerne kunne stå oprejst, når studentervognen kommer forbi, men ellers skænker jeg ikke aldersforskellen en tanke - kun om morgenen. De er også begyndt at sige på "Kontant", at det er super at lave optagelser med mig mellem klokken 11 og 15, for da har jeg åbne øjne. Og så træner jeg lidt ekstra. Det er jeg nødt til med sådan en ung og smuk kæreste.

Parret skal giftes til sommer, og planlægningen er i fuld gang. Lasse Spangenberg skal designe brudekjolen, og Tine er i gang med at finde den helt rigtige model.

- Min oprindelige ide til brudekjolen var noget enkelt og klassisk uden alt muligt tingeltangel. Lasse fik mig lokket ned i nogle store skrud, og jeg tænkte, at det også så meget godt ud, så det kan være, at det bliver en mellemting. Jeg har besøgt forskellige designere, men da jeg mødte Lasse, kiggede han på mig og sagde: Grace Kelly. Da fandt vi hinanden! Han får i øvrigt en generalprøve til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest, hvor han også kreerer en kjole til mig.

Læs mere om: