3. apr. 2011
Af af Trine Larsen

Kæmpefest: Leif Maibom holdt sølvbryllup

Johnna og Leif Maibom
Johnna og Leif Maibom
Foto: Niels Henrik Dam
Leif Maibom og hans hustru gennem 25 år, Johnna, havde inviteret 200 gæster til fest.

Med en kæmpestor vennekreds, temmelig stor familie og rigtig mange sjove kolleger blev listen over gæster så omfattende, at revydirektør Leif Maibom og hans hustru Johnna måtte tage den tidligere teatersal på Comwell Hotel i Sønderborg i brug, da de holdt sølvbryllup.

Parret havde inviteret mere end 200 gæster til sølvbryllupsfest, og selv om festen foregik en tirsdag aften, mødte folk fra hele landet talstærkt op.

- Det ligner måske et almindeligt sølvbryllup, der er meget højtideligt, men det er ikke meningen, sagde Leif Maibom i sin velkomsttale, inden han gav ordet til aftenens toastmaster, skuespilleren Jan Schou. Han kom på hårdt arbejde med at holde styr på de 26 indslag, som parrets børn, børnebørn, venner og kolleger havde forberedt.

Festede til den lyse morgen

Også sølvgommen gik på scenen og sang en hyldest til sin sølvbrud, så ikke et øje var tørt. Det var halsen heller ikke, for de mange indslag krævede en del vin og vand mellem retterne.

Efter middagen gik det løs på dansegulvet, hvor sangerinden Lotte Lisby og pianisten Mickey Pless satte ekstra skub i underholdningen, som først sluttede, da der ved 04-tiden om morgenen blev serveret grillede ringrider-pølser for gæsterne.

Allerede ved ni-tiden næste morgen var sølvbrudeparret værter ved en morgenbuffet, inden de op ad formiddagen kunne vinke farvel til deres mange gæster og endelig begynde at pakke de mange gaver ud - nogle af dem fødselsdagsgaver, idet Johnna Maibom dagen efter sit sølvbryllup fyldte 65 år.

Læs mere om: