27. sep. 2013
Af Hanne Rask

Kæresten vælger Ibi Støving frem for millionerne

Simon Makienok og Ibi Støving
Simon Makienok og Ibi Støving
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Fodboldspilleren Simon Makienok takker nej til 45 millioner. Han vil hellere blive hos Ibi Støving

Ibi Støving er guld værd. Eller i hvert fald 45 millioner - efter skat!

Tjetjenien bød på en kontrakt på fire år med en årlig nettoløn på over 11 millioner kroner tilsat bolig og ikke mindst hverdagsarbejde med fodboldtræning i et luksuriøst ferieområde og så en ugentlig flyvetur ind til kamp for FC Terek Grozny i Tjetjenien.

Men nej tak, sagde Brøndbyspilleren Simon Makienok!

Til BT, fortæller den eftertragtede fodboldspiller, at det helt afgjort spiller ind, at han er blevet kæreste med TV-baben Ibi Støving.

Forholdet gør ham glad og lykkelig, fortæller han. Det gør hans familie herhjemme også, og da jobbet ikke umiddelbart gav mulighed for at flyve hjem i weekenden, blev Simon Makienoks beslutning at takke nej til den høje hyre og dyrke sit privatliv i stedet.

De gode penge kunne have sikret den dygtige fodspiller resten af livet, men Brøndby-angriberen er glad for at være, hvor han er. Og det er vigtigt for ham at være glad.

- Hvis jeg skal præstere, så skal jeg også have det godt uden for banen, siger han til BT. Jeg skal være lykkelig. Min fornemmelse var, at jeg ikke ville være lykkelig, hvis jeg skulle sådan et sted hen. Jeg ville have det meget svært med ikke at skulle se min kæreste, min familie og mine venner ret meget. Jeg fungerer ikke på banen, hvis jeg ikke også har liv uden for banen.

Ibis kæreste er bevidst om, at der kan komme nye chancer i udlandet, og måske allerede til næste år. Og hvis omstændighederne er de rigtige, slår han gerne til.

- Jeg tror, der stadig vil være interesse for mig, hvis jeg kan præstere, siger han.

Og det er der noget, der tyder på, han kan. Når bare han er glad. Og det er han ­– sammen med Ibi!

Læs mere om: