3. dec. 2011
Af af Liz Rørsig

Kæresterne Liam og Christiane – TV’s nye power-par

Christiane Schaumburg-Müller og Liam O?Connor (L.O.C.)
Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’Connor (L.O.C.)
Foto: Claus Poulsen
Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’Connor (L.O.C.) er stjernerne i TV 2’s underholdningsprogrammer.

Christiane Schaumburg-Müller har prydet skærmen som "Vild med dans"-vært 12 fredage. Med sit smukke ydre og charmerende personlighed har hun strålet som en stjerne og kastet glas over showet med over halvanden million seere. Og det er ikke kun TV 2, der har opdaget, at den smukke kvinde har TV-tække. I foråret kårede BILLED-BLADETs læsere Christiane til Årets stjerneskud ved uddelingen af den fornemme TV-Guldpris.

TV 2 har efter finalen i "Vild med dans" sikret sig, at TV-talentet bliver på kanalen, idet hun er på skærmen i "Weekend, Weekend", hvor hun optræder med Sara Bro og Felix Smith.

Et andet stort underholdningsprogram, som TV 2 netop har søsat, er "Voice - Danmarks største stemme". Det kan bryste sig med seertal på over en million. I programmet medvirker Christianes kæreste Liam O'Connor (L.O.C.) som coach. Rapperen skal sammen med Lene Nystrøm, Sharin Foo og Steen Jørgensen vælge sangere med talent, og det gør han med venlighed og charme. Smilet er sødt fra den populære coach iført tjekket jakkesæt og vandkæmmet hår.

Han og kæresten Christiane har nu begge travlt på samme TV-kanal, og parret kan rådføre sig med hinanden.

- Vi er i samme båd, kan man sige, og jeg kunne ikke finde en behageligere person, der har større forståelse for det, jeg laver, siger Liam.

Nyder at være sammen

I travle perioder er parret gode til at tage med hinanden på job, hvis det er muligt. Liam har optrådt som dommer til generalprøven i "Vild med dans", ligesom Christiane har været til "Voice"-optagelser to gange.

- Vi har begge travlt, men vi har ingen kvaler ved det, og vi bliver heller ikke stressede over det. Vi har en enorm tryghed i hinanden og kan give hinanden konstruktiv kritik. Det er rart, at vi kan snakke om tingene og forstå hinanden, for vi kommer fra samme arbejdsverden. Dog er det ikke helt den samme branche, og det, synes jeg, gør det endnu mere alsidigt, siger Christiane.

- Når vi skal slappe af, tager vi af sted til vores hemmelige og lidt øde steder, hvor vi kan være os selv. Vi kører gerne langt for at komme et idyllisk sted, og vi er typerne, der gerne tager den lange tur af sted til New York bare for to dage. Vi har også set på sommerhus, men har ikke fundet noget endnu. Jeg elsker at have travlt, men jeg er typen, der propper min første fridag, som var i mandags, med alt for mange aftaler. Det ville jeg ikke kunne gøre, hvis jeg tog i sommerhus, hvor jeg så kunne slappe helt af, siger Christiane.

Læs mere om: