Tirsdag, 28. juli 2020 — af Laura Dalgård Hansen

Kærlighed hvor kragerne vender: Sådan blev Anika og Henrik kærester

Henrik og Anika
Henrik og Anika
Foto: Thomas Laursen
Nogle måneder efter optagelserne til "Kærlighed hvor kragerne vender" sluttede, blev Anika og Henrik kærester.

De faldt for hinanden under optagelserne til ”Kærlighed hvor kragerne vender”, men der gik nogle måneder, før det unge par Anika og Henrik begyndte at kalde sig for kærester.

Det skete nemlig først den 1. december.

Stak til Henrik

- Min søster havde stukket lidt til ham om, hvornår vi skulle være kærester, da vi var hjemme ved hende. Om morgenen siger han så: ”Din søster nævnte jo det med, om vi skal være kærester. Så hvad siger du?”. Så sagde jeg ”Det kan vi da godt”, fortæller Anika.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hende og Henrik bor i henholdsvis Odense og Brøns i Sønderjylland. Det er planen, at de med tiden skal flytte sammen, men det unge tv-par har ikke travlt.

Henriks nysgerrige naboer

Henriks naboer og andre nysgerrige holder dog et vågent øje med, hvornår det sker.

- Jeg er blevet spurgt mange gange, om Anika snart flytter ind. Og det er næsten dagligt, at folk kommer kørende forbi ude på gaden. Det er så tydeligt, når de kommer ned ad den blinde vej og lige stopper op og kigger ind. Det sker dagligt, og nogle gange flere gange om dagen, og så spørger de, om hun er flyttet ind, fortæller Henrik med et smil.

Men naboer og andre nysgerrige må væbne sig med tålmodighed, for parret vil gerne lære hinanden lidt bedre at kende, inden de tager næste skridt i deres forhold.

BILLED-BLADET nr. 30, 23. juli 2020
Foto: ALLER MEDIA

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden