27. jan. 2012
Af af Thomas Flindt

Kærligheden brast: Gunnvør forlader Oliver Bjerrehuus

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard med deres datter Sigga
Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard med deres datter Sigga
Foto: Lars Laursen
Gunnvør Dalsgaard traf den hårde beslutning og gik fra den tidligere topmodel.

Alt var fryd og gammen, da Oliver Bjerrehuus i Netto stødte ind i Gunnvør for fire år siden. Der skulle en romantisk ferie til Paris og en stor portion kærlighed til, før den tidligere topmodel fik overbevist hende om, at han havde meget mere at byde på end den partyglade playboy, som de kulørte blade fremstillede ham som.

I 2010 fik parret datteren Sigga, og selv om både Oliver og Gunnvør kunne slå gnister, når de engang imellem kom på tværs af hinanden, så arbejdede de på det ved blandt andet at gå i parterapi.

- Vi arbejder på det, og jeg ved ikke, om det nogensinde bliver anderledes med os, men jeg tror, det hjælper. Vi elsker hinanden, det kan jeg mærke, så vi vil jo gerne have det til at fungere. Vi kan råbe og skrige, men må jo begrænse det, når vi har to børn, fortalte Oliver sidste år til BILLED-BLADET.

Svær beslutning

Men nu er det altså slut. Et skænderi for knap to uger siden resulterede i, at Oliver endte på forsiden af Se og Hør med rygter om, at politiet var blevet tilkaldt af naboerne. Gunnvør har ikke lyst til at fortælle om episoden, men hun bekræfter, at hun og Oliver ikke længere danner par.

- Det er en beslutning, som har været svær at tage. Jeg burde have afbrudt forholdet til Oliver noget før, siger Gunnvør om bruddet til Se og Hør.

Vil gøre alt for Sigga

De to ekspartnere har været i kontakt med hinanden siden episoden hjemme i lejligheden på Nørrebro, og samtalen er foregået i ro og orden - begge har en stor interesse i at skabe de bedst mulige forhold for datteren Sigga.

- Jeg er jo udelukkende interesseret i, at vi kan få et så fornuftigt forhold til hinanden som muligt. Og Sigga har det rigtig godt - hun er en glad pige, og der har ikke været nogen reaktion, fortæller hun til Se og Hør og understreger samtidig, at hun er ked af, at politiet og socialforvaltningen nu er indblandet i sagen.

- Det er da trist og giver stof til eftertanke.

Læs mere om: