8. okt. 2008
Af af Annelise Weimann

Kasper Bech Holten er rejst væk

Kasper Bech Holten har trukket stikket ud efter Kamilla Bech Holtens død.
Kasper Bech Holten har trukket stikket ud efter Kamilla Bech Holtens død.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Oprerachefen er ikke dukket op til de to seneste premierer i hans eget regi.

Efter flere ugers hårdt pres og nogle gevaldige, følelsesmæssige rutscheture har Kasper Bech Holten givet op. Han magter ikke længere at holde facaden og fungere, som om alt var normalt. Kasper holder derfor en længere pause fra sit arbejde og er rejst væk, efter forlydender på hans arbejdsplads til udlandet. Han ventes tidligst tilbage om et par uger.

Det store pres, Kasper har været under, har medført en slags følelsesmæssigt sammenbrud, og den særdeles dygtige og berømte operachef har i den senere tid haft det så skidt, at han er udeblevet fra de to sidste operapremierer, første gang i lørdags og igen i mandags, hvor "Ind til benet" spillede for første gang på Takkelloftet. Den havde Kasper Bech Holten oven i købet selv været med til at skrive. Derfor er det højst usædvanligt, at operachefen ikke var til stede, men Kasper Bech Holten fandt altså ud af, at det magtede han simpelthen ikke.

I BILLED-BLADET, som er på gaden torsdag i denne uge, kan du læse mere om Kasper Bech Holten. Blandt andet kan du læse, hvordan operachefen forsøgte at skjule sin ny kærlighed af hensyn til Kamilla.

Læs mere om: