6. jun. 2011
Af af Thomas Flindt

Kendte danskere støttede Mikkel Kessler i Parken

https://imgix.billedbladet.dk/media/billedbladet/kendte/nyheder/collager/kesslers-comebackkamp.jpg
Foto: Birger Storm
Mikkel Kesslers comeback-kamp var en stor kendismagnet.

Det var med blødende hjerte, at Mikkel Kessler sidste sommer offentliggjorde, at han trak sig fra den prestigefyldte bokseturnering Super Six. En øjenskade fremtvang en længere pause, men i lørdags var "The Viking Warrior" tilbage i ringen.

Det store comeback skulle gå ud over den franske bokser, Mehdi Bouadla, der blev knockoutet allerede i sjette omgang til stor jubel for de 12.000 tilskuere, der støttede den danske kæmper i Parken.

Blandt tilskuerne var også en lang række kendte. Familien Wozniacki tog plads ved ringsiden, og havde en friaften fra Carolines travle tenniskarriere efter, at hun var røget tidligt ud af Grand Slam-turneringen French Open. Hun spiller i denne uge på dansk jord, når der i dag spilles double og i morgen single i WTA-turneringen Sony Ericsson Open.

Boksekommentatoren Kurt Thyboe var også til stede, og havde de to gode veninder, Mai Manniche og Lisa Lents, under armen, mens Pernille Rosendahl - der kiksede nationalsangen - havde kæresten Johan til den testosteronspækkede sport.

Læs mere om: