Kendte markerede Årets Børnehjælpsdag ved at sende balloner op

En række kendte var med, da "Årets Børnehjælpsdag" blev markeret i Fælledparken i København med opsendelsen af en masse balloner.

En række kendte var med, da "Årets Børnehjælpsdag" blev markeret i Fælledparken i København med opsendelsen af en masse balloner.

Foto: Kim Agersten/Børnehjælpsdagen
Flere kendte var med, da "Årets Børnehjælpsdag" blev fejret i Fælledparken ved at sende balloner til vejrs.

Bubber, Lars Hjortshøj og Timm Vladimir var blandt de kendte, der onsdag formiddag markerede "Årets Børnehjælpsdag" i Fælledparken i København ved at sende balloner til vejrs.

600 børnehavebørn var med ved arrangementet, og de havde på forhånd tegnet deres personlige drøm på et stykke papir, som blev lagt ind i ballonerne, og derefter sendt op i luften.

Ifølge en pressemeddelelse deltog i alt cirka 1000 mennesker i "Årets Børnehjælpsdag", og majvejret var rigtig fint til lejligheden.

Drømme er årets tema

Drømme er et gennemgående tema for "Årets Børnehjælpsdag 2015", og det falder godt i tråd med hjælpeorganisationen Børnehjælpsdagens arbejde for børn og unge, der er anbragt uden for hjemmet.

Ud over dagens arrangement så opfylder Børnehjælpsdagen også specifikke ønsker for børn og unge med projektet ”Drømmebanken”.

LÆS MERE: Bubber sender balloner op sammen med masser af børn.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden