2. mar. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Kira Eggers åbner eget træningscenter

https://imgix.billedbladet.dk/lost_media/46273.jpg
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Den tidligere model Kira Eggers, der i dag er personlig træner, blogger m.v. åbner til marts sit eget træningscenter hos Kurbadet i Hornbæk.

Med en international modelkarriere bag sig har den i dag 40-årige Kira Eggers altid været meget bevidst om sin krop.

I 2012 tog hun imod en stor udfordring i TV-programmet ”På egen krop – Kira Eggers som bodybuilder”. Her skulle hun på kun 10 uger træne sin krop op til at deltage i en bodybuilderkonkurrence.

Kira Eggers nåede målet i fin stil – og i dag er hun blandt andet personlig træner.

Lejer sig ind

Til marts åbner hun sit eget træningscenter i Hornbæk hos Kurbadet by Ilse Jacobsen, og hun glæder sig meget til at komme i gang.

-Der bliver både personlig træning og træning i små hold med forskelligt fokus. Både vægttabshold, hold med fokus på muskeltræning osv. Der bliver noget for alle. Som udgangspunkt har jeg kun åbent nogle bestemte dage om ugen, og det bliver mere personligt end i de store træningscentre, samtidig med at jeg holder prisen på et rimeligt niveau. På den måde kan mange komme til at træne med tæt, personlig vejledning i de smukke og eksklusive omgivelser, som Kurbadet har, siger Kira Eggers til BILLED-BLADET.

Kira Eggers kan næsten ikke vente med at kaste sig ud i sit nye projekt.

I privaten slapper Kira af fra træningen sammen med sin forlovede Dan Vithus Laustsen og sin store granddanois-hund med navnet Opi.

Læs mere om: