3. mar. 2013
Af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Kira Eggers: Store bryster passer ikke til mig mere

Kira Eggers
Kira Eggers
Foto: AOP
Den tidligere model Kira Eggers er ikke ked af, at hun har måttet vinke farvel til sit flotte forparti i forbindelse med sin forvandling til at blive bodybuilder.

Den tidligere model Kira Eggers er ikke ked af, at hun har måttet vinke farvel til sit flotte forparti i forbindelse med sin forvandling til at blive bodybuilder

Hvis du siger Kira Eggers, så siger du også: Store, naturlige bryster. Men det udsagn hører nu fortiden til. Årsagen er, at den tidligere model har smidt ti kilo under tv-programmet På egen krop - Kira Eggers som bodybuilder, der sidste år blev sendt på kvindekanalen TLC. Det har samtidig betydet, at 38-årige Kira Eggers' bryster er noget mindre i dag, end de har været, og det har hun det helt fint med.

- Jeg har stadig former, men jeg er bare mere fit. Jeg synes faktisk også, at mine bryster er for store lige nu. Det irriterer mig, for det føles bare tungt og ubehageligt. Jeg går heller ikke længere så nedringet klædt. Jeg synes bare ikke, at store bryster passer til mig mere, selv om det kan da godt være, at de fleste mænd er uenige, siger Kira Eggers.

Under det hårde træningsforløb indledte hun et forhold til musikproduceren Dan Vithus Gabriel Laustsen, og han kan godt være tilbøjelig til at synes, at der er røget lidt for mange kilo af den tidligere model.

- Min kæreste synes, at jeg har en dejlig krop, men det skal han jo sige. Han er nu meget ærlig omkring tingene, og han synes måske, at jeg er blevet lidt for tynd efter hans smag. Selv har han en vildt god forbrænding, og der har da også været plads til, at vi stadig kunne hygge os, siger Kira Eggers.

Hun har nu besluttet at give sine nye erfaringer videre til alle, der har problemer med at komme i mål med deres livsstilsændring. Derfor afholder hun sammen med sine personlige trænere søndag et heldags-seminar i samarbejde med magasinet Q, der skal give deltagerne et skub i den rigtige retning.

Læs mere om: