21. maj. 2009
Af af Signe Ravn

Kirsten Lehfeldt har tabt 10 kilo

Kirsten Lehfeldt tabte sig ved hjælp af mådehold. Hun holder sig desuden i form ved at dyrke yoga hver dag. Det fortæller hun til SØNDAG.
Kirsten Lehfeldt tabte sig ved hjælp af mådehold. Hun holder sig desuden i form ved at dyrke yoga hver dag. Det fortæller hun til SØNDAG.
Foto: Birger Storm
Skuespillerinden kom af med de ekstra kilo ved hjælp af en meget simpel metode, nemlig mådehold.

Selvom Kirsten Lehfeldt mener, at hendes karriere som skuespiller er blevet forlænget, fordi hun har smidt forfængeligheden, så besluttede Stig Hoffmeyers kone sig alligevel for, at den private Kirsten ikke behøvedes at minde alt for meget om figurerne fra 'Kongeriget', så hun gik på kur.

"…jeg har lige smidt ni-ti kilo ved at sige 'nej tak'. Men jeg holder mig ikke fra bestemte ting. Hvis jeg har lyst til et stykke chokolade eller et glas rødvin, tager jeg det. Det kan man sagtens. Man skal bare ikke overdrive, og jeg har sagt nej til kage, den ekstra portion mad osv.," fortæller Kirsten Lehfeldt i SØNDAG.

De ekstra uønskede kilo kom snigende, da Kirsten i sin tid holdt op med at ryge, og overgangsalderen gjorde svært at komme af med dem igen: "…det var som om, at kroppen havde travlt med andre ting i den periode. Nu er overgangsalderen overstået, og nu har jeg smidt de overflødige kilo igen," lyder det fra en tilfreds Kirsten i ugebladet.

Læs mere om: