11. jul. 2009
Af af John Lautrup

Kirsten Lehfeldt: Kriser har gjort mit ægteskab stærkere

Kirsten Lehfeldt glæder sig over, at hendes forhold med Stig Hoffmeyer stadig er bundsolidt efter 35 år. Det fortæller hun i et stort interview med BILLED-BLADET.
Kirsten Lehfeldt glæder sig over, at hendes forhold med Stig Hoffmeyer stadig er bundsolidt efter 35 år. Det fortæller hun i et stort interview med BILLED-BLADET.
Foto: James Thisted
Skuespilleren og hendes mand har et stærkt ægteskab og glæder sig over, at datteren Mille Hoffmeyer Lehfeldt også er lykkelig.

"Vi er vokset sammen på godt og ondt. Ingen kommer jo sovende gennem et langt parforhold. Der skal hele tiden arbejdes på det," siger Kirsten Lehfeldt til BILLED-BLADET om sit 35 år lange samliv med kollegaen, Stig Hoffmeyer.

"Vi har en eller anden platform, som er vores, og har aldrig været derude, hvor vi har smækket med døren og truet med at gå. Men selvfølgelig har der været masser af uenigheder og stridigheder. Det kan ikke undgås, når man har været sammen i 35 år. Man udvikler sig ikke hele tiden i takt, men vi er gode til at give hinanden plads.., det har vi også begge brug for. Og så skal man huske, at kriser kan gøre et forhold dybere og stærkere," tilføjer hun.

Kirsten Lehfeldt, som i øjeblikket medvirker i Tivoli Varieteen, glæder sig over, at parrets datter, Mille Hoffmeyer Lehfeldt, har fået en lige så succesrig start på karrieren, som hun selv fik i sin tid. Men først og fremmest fryder hun sig over, at også datteren har medgang i privatlivet.

"Mille er lykkelig. Hun er lykkelig gift, og jeg elsker at se hende blomstre sammen med sin mand. Hun er rigtig glad," fastslår den stolte mor.

Læs hele interviewet med Kirsten Lehfeldt i det nye nummer af BILLED-BLADET.

Læs mere om: