Klaus Riskær Pedersens ekskæreste føder en datter om en måned

Laura Petersen.

Laura Petersen.

Foto: Martin Høien
Laura Petersen skal føde sit og Klaus Riskær Pedersens barn, men er indstillet på at blive singlemor.

Hvis 29-årige Laura Petersen føder til terminen, bliver hun og 59-årige Klaus Riskær Pedersen den 21. juni forældre til en lille datter, der skal hedde Isabella.

Den tidligere model, der i dag læser psykologi og markedsføring på Copenhagen Business School, er dog indstillet på at blive singlemor.

Da Laura Petersen efter halvanden måneds sommerflirt med Klaus Riskær Pedersen sidste år opdagede, hun var gravid, trak den vordende far sig ud af forholdet.

Samme dag, hvor Laura Petersen havde været til sin første scanning, var Klaus Riskær Pedersen gæst i DR’s ”Aftenshowet” for at agitere for juridisk abort.

Han vil have ændret loven, så en far kan frasige sig ansvaret for sit ufødte barn.

Laura Petersen så udsendelsen og fik et chok.

- Jeg sad der med et lille stykke af ham og mig i maven, fortæller den vordende mor i et stort interview til magasinet Gravid.

- Jeg troede, vi ville finde sammen igen, men der gik det op for mig, at jeg skulle være singlemor. Jeg har altid forestillet mig, at mine børn skulle vokse op i en kernefamilie, men den illusion brast, fortæller Laura Petersen i magasinet.

Jeg er en fighter

I dag er al kontakt med hendes kommende datters far brudt.

- Man kan vælge at blive ved med at græde eller rette ryggen og fighte, kontaterer Laura Petersen, der klart er en fighter.

- Det er da hårdt ikke at have en kæreste, indrømmer den vordende mor, men fastslår samtidig, at hun både er lykkelig og meget taknemmelig over at skulle have et barn.

Laura Petersen må dog indrømme, at hun som tidligere model har haft lidt svært ved at håndtere de 14 ekstra kilo.

Men nu er datteren i maven centrum, og det er slut med det jetsetliv, hvor hun mødte Klaus Riskær Pedersen.

- Klaus er charmrende og altid god for en fest. Jeg var vildt fascineret af hans intelligens og energi. Vi havde det utrolig sjovt, fortæller Laura Petersen.

Datteren skal kende sin far

Hun er ikke i tvivl om, at datteren Isabella skal kende til sin fars eksistens.

- Jeg ved faktisk ikke helt, hvad jeg vil sige til hende, men hun fortjener at mærke, at den dybere mening med Klaus’ og mit møde åbenbart var hende. Og selv om hun ikke var planlagt, vil hun altid være et lille mirakel, fortæller Laura Petersen i interviewet.

Hun vil også altid lade en dør stå på klem for, at hendes datter kan møde sin biologiske far.

- Jeg bærer ikke nag – og slet ikke på min datters vegne.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden