26. apr. 2020
Af Marianne Singer

Koldt gys: Lisbeth Østergaard og Ditte Julie tog morgendukkert

Ditte Julie Jensen.
Ditte Julie Jensen.
Foto: Kaspar Wenstrup
Veninderne Lisbeth Østergaard og den tidligere "Den store bagedyst"-deltager, Ditte Julie Jensen, begyndte søndagen med både en power walk og derefter en tur i havet.

Der var gang i den fra morgenstund, da veninderne Lisbeth Østergaard og Ditte Julie Jensen, tidligere deltager i "Den store bagedyst" tilbragte søndag morgen sammen.

På et nyt opslag på Ditte Maries Instagram kan man se dem glade og smilende nede på stranden efter at have taget en dukkert i det stadig meget kolde hav.

Dejlig spadseretur

Men det var ikke morgenens eneste aktivitet.

"Powerwalk - 7 km og 2 dyp i havet ?☀️ Sådan burde alle søndage starte ?? Tak for selskab @lisbethoestergaard ?❤️ Måske en lille sommer tradition ☀️?? #søndagsenergi," skriver Ditte Julie i sit Instram-opslag.

Tidligt oppe

Også Lisbeth Østergaard lagde et skønt billede ud af fra søndagsturen og afslørede her, hvor tidligt veninderne var oppe.

"GOOOOOOOOOᗪᗰOᖇGEᑎ!
Ja, det var lige hvad det var. ??
Kl 06:30 mødtes @dittejuliejensen og jeg og gik en rask tur på 7 km som sluttede med et par ture i Øresund. Det var slet ikke dumt, og nu er øverste hylde fyldt op med energi, glæde, lys og gåpåmod." lyder det fra Lisbeth Østergaard på hendes Instagram-opslag.

BILLED-BLADET har fået lov til at bringe Instagram-opslagene.

Læs mere om: