Kom indenfor: Se Finn Nørbygaards hjem til 11,5 mio. kr.

Finn Nørbygaard og fru Hanne Carina.

Finn Nørbygaard og fru Hanne Carina.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
11,5 millioner kroner skal mange punge op med, hvis man gerne vil være den nye ejer af Finn Nørbygaards pragtvilla i Holte.

Fire et halvt år efter, Finn Nørbygaard overdrog ejerskabet af sin pragtvilla til hustruen Hanne, er huset røget på markedet igen. Det skriver Boliga Kendte.

I 2010 overtog Hanne Nørbygaard parrets luksusvilla i københavner-forstaden Holte, som del af en aftale med Danske Bank.

Finn Nørbygaard skyldte på daværende tidspunkt over 40 millioner kroner til banken, efter det Stein Bagger-fremkaldte kollaps af IT Factory, som han ejede en stor portion aktier i, og en som en del af aftalen med storkreditoren overdrog han det 231 kvadratmeter store hus til sin kone for 8,5 millioner kroner.

Det var knap fire millioner kroner mindre, end hvad han selv gav for huset fem år tidligere, men nu er boligmarkedet i fremgang i hovedstadsområdet, og det kan ses på udbudsprisen for villaen, skriver Boliga Kendte.

Vinkælder og syv værelser

Boligen er sat til salg med et prisskilt på 11,5 mio. kr, og den heldige køber kan se frem til til en højt hævet villa med uhindret udsigt over Kirkeskoven, Attemosen og Søllerød Naturpark.

Ifølge Danbolig, der står for salget, byder villaen blandt på syv værelser i tre plan, trappetårn med glasfacade, indkørsel med elbetjent låge, vinkælder og en knap 1.500 kvadratmeter stor have.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden