23. sep. 2022
Af Julie Nolsöe

Kom til skade under dansetræning: Katerina Pitzner deler billeder af blå mærker på hele kroppen

Morten Kjeldgaard og Katerina Pitzner
Morten Kjeldgaard og Katerina Pitzner
Foto: Dan Mariegaard
Træningen op til aftenens "Vild med dans" har sat sine tydelige spor på diamanthandlerens krop.

Det er ikke ligefrem en dans på roser, når diamanthandler Katerina Pitzner folder sig ud til træningen forud for aftenens udgave af "Vild med dans" sammen med professionel danser Morten Kjeldgaard.

Det afslører hun nu på i en story på sin Instagram-profil, hvor hun deler billeder af de skader, hun har påført sig under dansetræningen.

- Inde i træningslokalerne til "Vild med dans" joker vi lidt med, at jeg har den strengeste lærer - det vil sige, jeg joker ikke, men de andre tror, at det er en joke. Men nu vil jeg lige bevise at det faktisk passer, lyder det fra den 52-årige diamantdronning, inden hun i en video fremviser blå mærker på begge underarme.

Blå mærker alle steder

Det er dog ikke kun på hendes arme, at den hårde dansetræning har sat sit præg.

På et billede, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele, kan Katerina Pitzner også fremvise både blå mærker og hvad der ligner rifter på sit lår.

Katerina Pitzner
Katerina Pitzner har pådraget sig flere skader rundt om på kroppen under sin dansetræning
Foto: Privat

- Og sådan ser det ud flere steder. Livet som nydanser, skriver hun til billedet.

Svært løft i dansen

Ifølge Katerina Pitzner skyldes skaderne ikke bare, at Morten Kjeldgaard er en "hård træner", men ligeså meget, at der er et særligt svært løft i den dans, parret skal fremføre i aftenens udgave af "Vild med dans".

- Det er nok fordi, jeg ikke lige har så meget styr på den løfteteknik, hvor vi ligesom er to til at lave et løft. Men jeg tror at det i denne uge er Morten, der har måttet løfte flodhesten op, indtil jeg lige lærer det, lyder det fra diamantdronningen.

Læs mere om: