10. okt. 2008
Af af Peter Juul

Kronprinsens ven forladt af kæresten

Fjerde gang var heller ikke lykkens gang for Peter Warnøe, der må se i øjnene, at kæresten Julia Tholstrup er rejst.
Fjerde gang var heller ikke lykkens gang for Peter Warnøe, der må se i øjnene, at kæresten Julia Tholstrup er rejst.
Foto: Lotta Lemche
IT-millionæren Peter Warnøe er alene i sin strandvejsvilla igen.

- Det er rigtigt, at de er rejst for en uges tid siden, men Julia og jeg er stadig kærester, siger IT- og ejendomsmillionæren Warnøe, som de senere år har hørt til i inderkredsen af kronprins Frederiks venner. Da kronprinsen på sin 40-års fødselsdag holdt en privat middag for de nærmeste om bord på kongeskibet, var Warnøe og Julia Tholstrup blandt gæsterne.

- Rent praktisk kunne det ikke hænge sammen længere. Julias to piger har hele tiden været hos deres far i Schweiz hver anden weekend, og alt det rejseri frem og tilbage blev for stor en belastning for børnene. Derfor er de nu tilbage i deres vante omgivelser og tæt på både deres mor og far. Det gik hurtigt, ja, men det var fordi der pludselig blev plads på deres gamle skole, som ikke havde plads til dem ved skoleårets start, siger Warnøe.

Oven på Peter Warnøes meget barske skilsmisse fra Marlene Juhl-Jørgensen var der ellers faldet ro over den sammenbragte familie. En retssag afgjorde tidligere på året, at Warnøe og Juhl-Jørgensen skulle deles om forældreretten til deres to piger. De er næsten jævnaldrende med Julia Tholstrups piger, og de fire børn blev rigtigt gode veninder.

Sidste år flyttede Warnøe, Julia Tholstrup og børnene ind i hans nye 35 millioner kroners-villa på Tårbæk Strandvej, som han senere har renoveret og udbygget for yderligere et to-cifret millionbeløb. Bl.a. en helt ny pool.

Samlivet med den smukke arving fra Tholstrup Cheese-familien var 45-årige Warnøes fjerde. Før ægteskabet med Marlene Juhl-Jørgensen boede han en kort årrække sammen med den kendte og 13 år ældre mesterfrisør, Gun-Britt.

Skilsmissen fra Marlene Juhl-Jørgensen medførte en del uro i den royale venskabskreds, idet Marlenes tvillingesøster, Pernille, er gift med en anden af kronprinsens nære venner, direktør Michael Halbye.

Læs mere om: