14. mar. 2015
Af af Marianne Singer

Kronprinsesse Marys stylist laver ny smykkekollektion

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-02890.jpg
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Anja Camilla Alajdi laver smykker med datter

Kronprinsesse Marys stylist, Anja Camilla Alajdi, og hendes samarbejdspartner Marianne Dulong fejrer i denne tid deres ti års firmajubilæum med en mor-døtre smykkekollektion.

- Når jeg kigger tilbage, så har vi været alle følelser igennem - det er ens børn, ens familie og ens nærmeste, som man har arbejdet sammen med. Det går både op og ned, men allermest har det været dejligt. Og vi har grinet meget.

Anja Camilla Alajdi lagde ikke skjul på, hvor intens en proces de ni måneder har været, hvor hun og hendes samarbejdspartner Marianne Dulong, som står bag det eksklusive smykkemærke Marianne Dulong, har arbejdet sammen med deres døtre om en ny smykkekollektion.

Fredag eftermiddag kunne de så endelig stolt præsentere deres glamourøse og gennemførte smykkekollektion "Marianne Dulong & Daughters" i firmaets butik i Lyngby Storcenter.

Det er Anja Camilla Alajdi og hendes datter Karla på 16 år, og Marianne Dulong og hendes to døtre Karen, 17, og Maja, 15, som står bag de skønne kreationer.

Samtidig kunne de to veninder og kollegaer fejre ti års jubilæet for deres succesrige smykkemærke.

Det var en bevæget Marianne Dulong, som bød velkommen i den tætpakkede butik og fortalte om, hvor fantastisk en oplevelse det har været at lave den nye mor-datter kollektion, mens hun også varmt takkede Anja Camilla Alajdi for et dejligt samarbejde.

https://imgix.billedbladet.dk/md_-_000107.jpg
Foto: Jeppe Michael Jensen/BILLED-BLADET

Læs mere om: