Mandag, 5. november 2012 — af af Karina Didriksen

Kurt Thyboes tragedie: Min søn døde

Kurt Thyboe
Kurt Thyboe
Foto: AOP
Boksekommentatoren Kurt Thyboe er dybt påvirket af at have mistet sin kun 14-årige søn.

Kurt Thyboes søn Tom led af astma gennem hele barndommen, og han var et af de mest frygtelige astmatilfælde i landet. Desværre endte lungesygdommen i sidste ende med at koste ham livet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Fra han var helt lille, til han døde, lå min kone og jeg halvvågne hver nat for at høre, om han trak vejret, eller om han fik et anfald. Det endte med, at han gik i koma i vores arme, og da han vågner igen, var han blind og lam. Det lykkedes at få ham til at gå igen, men desværre døde han kort efter, fortæller Kurt Thyboe til BT.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Selv om det er mange år siden, er han stadig meget påvirket af sønnens alt for tidlige død.

- Det er jeg aldrig kommet mig over, helt ærligt, det er en lammelse i mit hjerte, der aldrig forsvinder. Men der skete noget fantastisk et halvt år efter, Tom døde, siger Thyboe og fortsætter:

- Min søn Nicky kom og sagde: "Jeg har lige set Tom, han fløj langt ude i universet med en masse andre bittesmå børn, og Tom fløj hen til mig og sagde: Sig til far, nu må han ikke græde mere. Sig jeg er fri af den satans spændetrøje, astma. Jeg er fri. Sig han ikke må græde". Det hjalp mig kolossalt.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden