Søndag, 6. juli 2008 - af af Signe Ravn

Lai Yde kørte for stærkt

Mie Moltke og Lai Ydes romance opstod under optagelserne til Vild med dans i efteråret. I år må Lai Yde sidde på sidelinjen og opleve sin kæreste svinge skørterne. Han føler sig dog næppe truet, for Mie skal danse med tidligere Go? aften Danmark-vært Hans
Mie Moltke og Lai Ydes romance opstod under optagelserne til Vild med dans i efteråret. I år må Lai Yde sidde på sidelinjen og opleve sin kæreste svinge skørterne. Han føler sig dog næppe truet, for Mie skal danse med tidligere Go? aften Danmark-vært Hans Pilgaard.
Foto: Birger Storm
Lai Yde blev standset af en politibetjent i New York, der mente, at dansestjernens kørsel fortjente en røvfuld.

Mens Mie Moltke gearer op til at medvirke i en endnu en sæson af Vild med dans, hvor hun skal lade sig svinge i valsen af Hans Pilgaard, gearer hendes tantra-glade kæreste Lai Yde ned.

Parret, der fandt sammen under sidste års Vild med dans, blev nemlig standset af politiet under en ferie i New York for nylig. Det skriver Ekstra Bladet. Mie og Lai havde lejet en stor flyder, som de kørte rundt i:


Mærker ikke farten
"…man mærker virkelig ikke farten i sådanne biler," fortæller en brødebetynget Lai Yde til Ekstra Bladet og fortsætter: "Under alle omstændigheder kom jeg til at være lidt for frisk med speeden, så Mie og jeg tog den på skrigende dæk rundt i et sving."


Vinket ind til siden
Men lige rundt om hjørnet vinkede en politibetjent dem ind til siden. Han ville, ifølge Ekstra Bladet, gerne høre, om den kørsel kunne forekomme i Danmark, uden at føreren fik en røvfuld? Lai svarede angiveligt, at bøder var den normale straf i Danmark. Om Lai Yde slap for en bøde, melder historien ikke noget om.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden