Larrain skal skilles

Tidligere vært på TV-Avisen Paula Larrain skal skilles efter otte måneders ægteskab.

Rygterne om et brud mellem Paula Larrain og hendes mand Mads Holger Madsen har længe svirret, og ifølge Ekstra Bladet har en pålidelig kilde nu bekræftet, at de to helt sikkert skal skilles.

Men den smukke journalist, der nu lever af at rådgive virksomheder om kommunikation, er ikke åbenmundet omkring skilsmissen:

"Jeg vil ikke tale om mit privatliv til medierne. Jeg kører en meget stringent linje omkring mit privatliv i øjeblikket, og derfor vil jeg ikke snakke om det," udtalte Paula Larrain til Ekstra Bladet i går.

Paula blev gift med sin teologi-studerende mand i august måned sidste år, men de to nåede altså ikke at have mange måneder sammen. Der blev ikke tid til megen idyl, før det begyndte at gå galt.

Paulas medvirken i Vild med dans er bedst husket for det efterfølgende jalousi-drama, hvor hendes mand truede danse-partneren René Christensen med tæsk. Derefter lykkedes det ikke at komme i Folketinget, og så var der problemer med naboen, der klagede over jordskred som følge af træfældning på Paula og Mads Holgers grund.

37-årige Paula Larrain har tidligere været gift med Morten Løkkegaard, der også har en fortid som oplæser på TV-Avisen. Sammen har de sønnen Sebastian på 12 år.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden