Lars Daneskov er forelsket i en ny kvinde i sit liv

Lars Daneskov siger, at hans erfaring har bragt ham videre og lært ham at blive en bedre kæreste
Lars Daneskov siger, at hans erfaring har bragt ham videre og lært ham at blive en bedre kæreste
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Den tidligere radiovært Lars Daneskov er på ny forelsket efter bruddet med Cecilie Frøkjær.

Mens Amors pil har ramt Lars Daneskov, må Cecilie Frøkjær endnu vente på en ny kærlighed.

Hvem Lars Daneskov har kastet sin kærlighed på, afslører han i sin nye bog "Kæreste mand", som handler om en ny-forelskelse og om, hvordan man håndterer sit liv derfra.

Den nye kvinde i Lars´ liv er den 39-årig manuskriptforfatter Karina Dam, som blandt andet står bag DR's succes-serie "Sommer".

- Ja, for fanden, jeg er forelsket. Vi har da planer om at blive sammen i rigtig lang tid. Jeg tror da på, at kærligheden kan vare evigt. Når man møder kærligheden, starter alting forfra, og selv om jeg er snublet et par gange, så har jeg altid været fuldstændig klar til at starte forfra bagefter, fortæller den tidligere radiovært til BT.

Som 46-årig er Lars gået ind og ud af forhold, de fleste langvarige, og er senest blevet skilt fra Cecilie Frøkjær i 2008, med hvem han har to børn. I sin nye bog giver han gode råd om den svære kærlighed.

- Vi glemmer hurtigt at se hinanden og lukker bare ørerne for hinandens historier. Man tænker: "Hun ved jo godt, at jeg elsker hende", og det hun siger i dag, er jo stort set det samme som i går. Men det er altså vigtigt at holde fast i at blive ved med at se hinanden, siger Lars Daneskov, som har lært af sine fejl og konstant har ambitioner om at blive en bedre kæreste.

Lynet slog ned i Lars allerede få måneder efter bruddet med Cecilie Frøkjær. Også dengang faldt Cecilie for en anden, men det forhold varede ikke mere end et halvt år.

Siden har der ikke været en ny mand i Cecilie Frøkjærs liv, som har koncentreret sig om sine børn, sin karrirere og søgt fodfæste efter skillsmissen.

Cecilies korte forhold var rent faktisk til Karina Dams eksmand, Michael Robak.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden