Fredag, 1. marts 2013 — af af Femina, Aller Media

Lars Hjortshøj: Derfor elsker jeg kvinder over 40

Lars Hjortshøj.
Lars Hjortshøj.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den show-aktuelle komiker Lars Hjortshøj er en ærlig, særlig og kærlig mand. Og så er han tiltrukket af kvinder på sin egen alder.

Lars Hjortshøj, der lige om lidt har premiere på sit nye show 'My Danish Collection' på Bremen i København, er ikke til struttende studiner. Hellere 40 plus kvinder, der hviler i sig selv, fortæller han i et interview med FEMINA.

- Der er rigtig mange jævnaldrende kvinder, der er vanvittig attraktive. Der sker noget ved sådan 40 plus. De fører sig frem med en eller anden selvbevidsthed. De er typisk, hvor de rent arbejdsmæssigt skal være i livet, de har fået de børn, de skal have, der er en anden power omkring dem. Jeg er VOLDSOMT tiltrukket af kvinder på min egen alder. Jeg har ikke - som rigtig mange mænd - en fascination af dem på 25 eller 20, hvor alt bare strutter og sidder, hvor det skal. Jeg synes sgu ikke, de er så interessante. Jeg er jo ikke idiot. Jeg kan godt se, at de nybagte studenterpiger er LÆKRE.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men Lars Hjortshøj synes, det er lidt kedeligt:

- Lidt endimensionelt. Der er et eller andet enormt fedt ved 40 plus kvinder. Man kan se, de hviler i det. De har deres stil. De er færdige med at prøve alt muligt pis af. De ved: DET her sidder godt, jeg går godt i de her sko. Kraftedeme!

Det gælder også din kone?

- Ja ja, der er virkelig ro på bagsmækken. Kolossalt.

Er du blevet klogere på kvinder med alderen?

- Næ! Men jeg er blevet klogere, siger komikeren til FEMINA.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden