Lars Hjortshøj er ny TV3-vært

Lars Hjortshøj startede som stand up-komiker, men har så bred appel, at han er gået fra det ene prestigefyldte job efter det andet. Hjortshøj har været vært på tre radiostationer, og nu er han ansat som skærmtrold på TV3.
Lars Hjortshøj startede som stand up-komiker, men har så bred appel, at han er gået fra det ene prestigefyldte job efter det andet. Hjortshøj har været vært på tre radiostationer, og nu er han ansat som skærmtrold på TV3.
Foto: Birger Storm
Lars Hjortshøj forlod den synkende skude TV2 Radio i tide og har allerede fået sig et nyt job. Fra efteråret kan seerne følge komikeren i en ny programrække på TV3 og TV3+.

Lars Hjortshøj vender tilbage til skærmen. Efter en lang pause, hvor han har arbejdet med radio både på P3, Radio 100FM og TV2 Radio, er komiker og Klovn-skuespilleren tilbage i værtsrollen på TV3. Ansættelsen af Hjortshøj sker som led i et sats på egenproduktioner på TV3 og søsterkanalen TV3+.

Programmet stadig hemmeligt

Der er endnu ikke frigivet detaljer om det program, som Lars Hjortshøj skal stå i spidsen for, men han ser frem til at komme på skærmen igen:

"Efter en del års arbejde med det fantastiske radio-medie, ser jeg meget frem til at begynde at lave TV igen. Og med det program, TV3 og jeg nu har i ærmet og med de ambitioner, TV3 udviser, er der god grund til at se frem til at begynde at arbejde med TV igen. Jeg er reelt allerede startet på stationen, men det bliver først fra efteråret 2008, at seerne får glæde af det nye program. Jeg glæder mig meget til at lave det - og endnu mere til at præsentere det for seerne", fortæller Lars Hjortshøj i en pressemeddelelse fra TV3.

Programchef er glad

"Vi har i lang tid ønsket at knytte Lars Hjortshøj til TV3-familien og jeg er personligt utrolig glad for, at det nu er lykkedes...Foreløbig ser vi bare frem til at begynde samarbejdet med Lars Hjortshøj, som vi er sikre på vil tilføre vores kanaler endnu mere kvalitet, sammen med vores i forvejen mange gode værter", jubler Morten Mogensen, programchef på TV3 og TV3+.

Lars Hjortshøj bliver på TV3 og TV3+ kollega med blandt andre profiler som Peter Schmeichel, Robert Hansen, Camilla Martin og Maibritt Vingsøe.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden