Søndag, 3. marts 2013 — af af Femina, Aller Media

Lars Hjortshøj: Træt af mænd i offerrollen

- Jeg stiller mig ikke op i råbekoret af mænd, der føler sig forbigået og siger, at samfundet er feminiseret, fortæller Lars Hjortshøj.
- Jeg stiller mig ikke op i råbekoret af mænd, der føler sig forbigået og siger, at samfundet er feminiseret, fortæller Lars Hjortshøj.
Foto: Birger storm
Lars Hjortshøj er træt af mænd, der påtager sig offerrollen. Han ved, hvor skabet skal stå, og hvor far skal sidde i familiens hus...

Lars Hjortshøj vil selv bestemme, hvor han skal sidde. Og det skal være for bordenden på sin terrasse, når han opholder sig i feriehuset i Italien. Komikeren, der snart er aktuel med sit nye show, mener nemlig, at når han har købt huset, må han 'sgu også selv bestemme, hvor han vil sidde'

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lars Hjortshøj er træt af mænd, der påtager sig offerrollen. Han ved, hvor skabet skal stå, og hvor far skal sidde i familiens hus i Italien, siger den populære komiker til FEMINA.

- Vi har et langt bord på terrassen, og der er EN ting der er fuldstændig ufravigelig: Jeg sidder for bordenden. Det er ikke til diskussion. Der kan komme gæster og sætte sig dér af uvidenhed. De bliver smidt væk. For det er det eneste sted på terrassen, hvorfra man faktisk kan kigge ud over dalen. Det er det bedste sted, forklarer han.

Hvorfor har du mere ret til at sidde der end de andre i familien?

- Det er mig, der har købt huset. Så når de en dag har råd til deres eget hus, kan de selv bestemme, hvor de vil sidde. Det er også min stol! Og det er mig selv, der har bygget bordet på terrassen. Så vil jeg sgu da også selv bestemme, hvor jeg vil sidde.

For nylig kaldte en af Lars Hjortshøjs bekendte ham en moderne patriark:

- Jeg stiller mig ikke op i råbekoret af mænd, der føler sig forbigået og siger, at samfundet er feminiseret. Årh, det er fucking trættende at høre på, mand! At vi mænd er ofre og kvinderne er bedre uddannede, og de bestemmer og nu sidder de også på magten politisk. Nej! Mon ikke, det bare er fordi, der er nogle ting, vi er ved at jævne ud? Ellers gør da noget ved det for helvede!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden