Lars Hjortshøj vært på Sandhedens time

Lars Hjortshøj startede som stand up-komiker, men har så bred appel, at han er gået fra det ene prestigefyldte job efter det andet. Hjortshøj har været vært på tre radiostationer, og nu er han ansat som skærmtrold på TV3.
Lars Hjortshøj startede som stand up-komiker, men har så bred appel, at han er gået fra det ene prestigefyldte job efter det andet. Hjortshøj har været vært på tre radiostationer, og nu er han ansat som skærmtrold på TV3.
Foto: Birger Storm
Lars Hjortshøj skal være vært på Sandhedens time på TV3. Det kontroversielle program sendes til efteråret.

Det er kun få uger siden, at Lars Hjortshøj blev præsenteret som ny vært på TV3. På det tidspunkt var det endnu hemmeligt, hvilket program den populære mand skulle være vært på. Nu melder TV3, at Lars Hjortshøj indtager værtsrollen i det stærkt kontroversielle program Sandhedens time.


Løgnedetektor-test er 500.000 værd

40-årige Lars Hjortshøj skal guide deltagerne frem mod præmien på en halv million kroner. Den kan de kun vinde, hvis de svarer sandt på en række grænsesøgende spørgsmål. Programmets deltagere er tilkoblet en løgnedetektor, når de svarer på spørgsmålene. De går således kun videre i konkurrencen, hvis de taler sandt.

Således har deltagere i de amerikanske og svenske udgaver indrømmet sort arbejde, utroskab, besøg hos prostituerede og lignenede i tv-studiet foran deres nærmeste i forsøget på at vinde den store præmie.


Kommer længst ved at tale sandt

"Tv skal rykke grænser og udfordre seerne - og det gør "Sandhedens Time" i den grad. Vi er i fuld sving med at planlægge den danske version og er lige nu ved at finde deltagere til programmerne. Jeg glæder mig meget til at komme i gang - og jeg kan som vært garantere, at det bliver både overraskende, underholdende og medrivende tv. Men naturligvis lavet på dansk med et glimt i øjet. Vi vil underholde, og vi vil honorere dem, der taler sandt. Og vi vil gøre det med humor. Heldigvis er jeg opdraget med, at man kommer længst ved at tale sandt - og det må man sige, i den grad er tilfældet i dette program," siger Lars Hjortshøj.

TV3 fortæller dog, at der regler i showet, der betyder, at en deltager kan undlade at svare på visse spørgsmål.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden