Lars Larsens familie takker for støtten: Det har været rørende

Lars Larsen.

Lars Larsen.

Arkivfoto: Lars Horn
Familien donerer over en halv million til Kræftens Bekæmpelse.

Købmand Lars Larsen døde den 19. august, kun 71 år gammel af leverkræft. Det fik familien til at starte en indsamling via www.mindegave.dk, hvor det er muligt at donere et beløb i stedet for at sende blomster eller kranse til bisættelsen.

Vi mistede ham alt for tidligt

På mindesiden skriver den samlede familie:

"Vi mistede vores elskede mand, far, svigerfar, farfar og morfar til kræften alt for tidligt. Det er vores håb og ønske, at alle, der ville have givet en blomst eller krans i forbindelse med bisættelsen, i stedet vil betænke Kræftens Bekæmpelse med en mindegave! Vi tror på, at det kan gøre en forskel. På forhånd tak og kærlig hilsen Kris, Jacob, Mette, Helle, Jørgen, Christian, Christine, Søren og Line.

Opfordringen er blevet fulgt, og foreløbig er der indsamlet over 570.000 kroner.

"Det er vi utrolig glade for, og derfor har vi også besluttet, at Lars Larsen Group fordobler det indsamlede beløb, når indsamlingen slutter på lørdag. Ved på den måde at støtte forskning og behandling håber vi, at der på sigt er færre familier, der skal igennem det, vi har oplevet", siger sønnen Jacob Brunsborg i en pressemeddelese fra JYSK.

Han benytter samtig lejligheden til at sige tak for den støtte, familien har mærket gennem den svære tid.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Det har været rørende

"Det har været rørende at opleve de mange positive kommentarer, og hvor stor inspiration min far har været for mange mennesker. Derfor vil jeg både på egne og på vegne af min mor, min søster og vores børn udtrykke vores taknemlighed for alle de mange hilsner og blomster, vi har modtaget. Både fra familie, venner, forrretningsforbindelser og alle dem, som ikke kendte min far personligt, men som alligevel har sendt en hilsen".

Jacob Brunsborg takker samtidig de danske medier for den hensynsfulde omtale af hans fars bortgang og senere bisættelse. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden