Tirsdag, 10. februar 2009 — af af Signe Ravn

Lars Von Triers nye film tegner godt

Lars Von Trier arbejder intenst på at gøre sin film ?Antichrist? færdig, så den kan præsenteres for verdenspressen til filmfestivalen i Cannes til sommer.
Lars Von Trier arbejder intenst på at gøre sin film ?Antichrist? færdig, så den kan præsenteres for verdenspressen til filmfestivalen i Cannes til sommer.
Foto: Ole Bjørk
Der bliver efter alt at dømme ikke problemer med at afsætte Lars Von Triers nye film. Branchefolk er begejstrede for smugkig.

Lars Von Trier har holdt en længere pause fra det internationale filmcirkus, men nu er han klar til endnu tur i manegen. På filmfestivalen i Berlin blev der vist en tre minutter lang promo for instruktørens kommende film 'Antichrist', og filmkøbmændene var begejstrede for smugkigget.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Mange sagde, at det tegner til at blive en både smuk og unik film. Jeg regner bestemt med, at jeg får nogle rare dage med at afsætte 'Antichrist' hernede. Der har været god interesse fra både Europa, USA og Asien," siger Rikke Ennis, der er direktør for Zentropa og Nordisk Films salgsafdeling TrustNordisk, til Berlingske Tidende.

Nysgerrige må dog væbne sig med tålmodighed, for filmen om et par, der isolerer sig efter at have mistet deres barn, får efter planen først premiere til sommer ved filmfestivalen i Cannes. Willem Defoe og Charlotte Gainsbourg spiller hovedrollerne i filmen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden