Tirsdag, 24. juni 2008 - af af Preben Petersen

Lasse Rimmer kritiserer Lars Hjortshøj

Lasse Rimmer er ikke begejstret for den suppedas, Lars Hjortshøjs profesionelle valg medførte på 100FM.
Lasse Rimmer er ikke begejstret for den suppedas, Lars Hjortshøjs profesionelle valg medførte på 100FM.
Foto: Peter Grosen
- Det irriterer mig stadigvæk, siger Rimmer om Hjortshøjs metoder efter afgangen fra Morgenhyrderne.

Efter sommerferien går Lasse Rimmer i luften med et nyt morgenprogram på 100FM sammen med Charlotte Vigel og Jacob Wilson. Dermed vender komikeren og skuespilleren tilbage til den station, hvor han havde stor succes med Morgenhyrderne sammen med Andrea Elisabeth Rudolph og Lars Hjortshøj. Det vækker ikke kun gode minder hos Rimmer.

"Det irriterer mig stadigvæk, at Lars gjorde sit bedste for at udhule min mulighed for at fortsætte den radiosucces vi sammen havde skabt ved direkte at gå efter at shanghaje omtrent halvdelen af holdet bag. Havde vi mistet bare en medarbejder til til den dødssejler han lod sig lokke over på, så havde jeg været nødt til at kaste håndklædet i ringen", skriver Lasse blandt andet på sin egen hjemmeside.

Trods det ret voldsomme angreb på Lars Hjortshøjs professionelle metoder forsikrer Lasse Rimmer, at der ikke er ondt blod imellem dem - ikke engang bitterhed.

"Lars Hjortshøj og jeg har et helt fint forhold til hinanden, og de fleste af de valg han valgte at træffe i 2006 der berørte mit arbejdsliv også, ville jeg sikkert selv have truffet uden at blinke. Så skulle det være på plads", skriver han.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden