Søndag, 19. april 2009 - af af John Lautrup

Lasse Rimmer og kæresten vil have børn

Nanna Heisel og Lasse Rimmer

Nanna Heisel og Lasse Rimmer

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Radioværten håber, at forholdet til den 18 år yngre Nanna holder livet ud.

- Nanna vil gerne have børn, og jeg har også altid gerne villet have flere børn. Så jeg tror da helt sikkert på, at det vil ske, smiler Lasse Rimmer, der er far til Pippi Alberte, fem år, og Hedvig Betty på halvandet år, som han har sammen med sin ekskone, Lene Dahlquist.

Som altid taler Rimmer med alt, hvad remmer og tøj kan holde. Han er ovenpå igen efter den hårde skilsmisse i 2007. Nyforelsket og kisteglad for at have fået chancen i Ole Bornedals nye film, "Fri os fra det onde".
Og han lader sig ikke gå på af, at nogle forsøger at dryppe malurt i hans lykkebæger. For hvad er nu det for noget med en kæreste, som er 18 år yngre end ham selv?

- Især singlekvinder i 30'erne er enormt provokerede. "Skal jeg så score en dreng på 16 år?" kan de finde på at sige. "Øhh, jeg kan ikke lige gennemskue, hvordan mit valg kan have konsekvenser for dig" plejer jeg at svare.

Ordene falder som en maskingeværsalve, mens Lasse Rimmer lægger hovedet og sit forurettede blik lidt på skrå. Han lever af at være morsom, men har også et stort talent for at være vred.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden