Tirsdag, 5. juli 2011 - af af Lisbeth Grube

Laura Berdino har født

Laura Berdino
Laura Berdino med sin far Benny Berdino.
Foto: Lars Laursen
Laura Berdino har født en lille pige ved kejsersnit til stor glæde for cirkusfamilien i Arena.

Cirkusprinsessen Laura Berdino har siddet højt til hest i Cirkus Arena med voksende mave - og nu er en lille, ny prinsesse så født til et liv i manegen. Laura og hendes mand, Jackie Berdino, er tirsdag blevet forældre til en lille mørkhåret pige på 3050 gram og 50 centimeter.

- Hun er den dejligste lille prinsesse, og hun er så smuk, jubler den nybagte far efter fødslen, som fandt sted på Næstved Sygehus godt en uge før termin.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var ikke meningen, at Laura skulle føde ved kejsersnit, men barnet lå forkert og kunne ikke vendes, så lægerne tog beslutningen til alles bedste, siger Jackie Berdino, der var med under hele fødslen.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Laura Berdino optrådte højgravid med hestene indtil for en måned siden, og både mor og baby er da også i fin form efter fødslen. Når den lille familie er kommet til hægterne, tager trekløveret med på den sidste del af Cirkus Arenas landsturné.

I forvejen er Jackie Berdino far til Patrick og Anastazja fra et tidligere forhold. Den ny cirkusprinsesse er cirkusdirektør Benny Berdinos sjette barnebarn.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden