16. feb. 2021
Af Karina Didriksen

Le Gammeltoft og Tommy Ahlers jubler: Nu flytter vi sammen

Le Gammeltoft og Tommy Ahlers
Le Gammeltoft og Tommy Ahlers
Foto: Lars H. Laursen
Kæresteparret Le Gammeltoft og Tommy Ahlers har taget et stort skridt i deres forhold.

Radioværten Le Gammeltoft og politikeren Tommy Ahlers stod frem som kærester i efteråret, og nu tager de et stort skridt i deres forhold.

- Det her er nøglen til vores nye, fælles hus på Holmen, som vi flytter ind i om nogle måneder. Jeg må nogle gange knibe mig i armen, fordi jeg føler mig så heldig, skriver Le Gammeltoft i et opslag på Instagram og fortsætter:

- Jeg glæder mig helt vildt til mit næste kapitel i livet - sammen med Tommy og vores i alt fire børn. Et kapitel som sammenbragt familie. Jeg er sikker på, at huset bliver fuld af musik, larm, kærlighed, grin og gråd. Lige som det skal være.

BILLED-BLADET har fået lov til at bringe opslaget, hvor Le Gammeltoft har lagt et billede op af sig selv og kæresten, hvor hun holder nøglen til deres nye hjem.

Holdt forholdet hemmeligt

Den 45-årige tidligere minister og løve i ”Løvens hule” på DR1, Tommy Ahlers, havde allerede været kæreste med den 42-årige radiovært og iværksætter Le Gammeltoft i et helt år, inden de officielt bekræftede deres forhold.

Le Gammeltoft har to døtre fra et tidligere forhold, mens Tommy Ahlers har to børn på ni og 12 år fra et tidligere ægteskab.

Nu glæder de sig til at flytte sammen på Holmen i København.

Læs mere om: