Onsdag, 30. september 2009 — af af Signe Ravn

Lene Maria Christensen holder fri for at pleje familielivet

Lene Maria Christensen spiller den kvindelige hovedrolle i TV3?s nye serie ?Lulu og Leon?. I rollen som Leon ses Lars Brygmann.
Lene Maria Christensen spiller den kvindelige hovedrolle i TV3?s nye serie ?Lulu og Leon?. I rollen som Leon ses Lars Brygmann.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den blonde skuespiller trænger til at holde pause fra arbejdet. Tiden skal bruges til at komme ned i tempo sammen med familien.

Lene Maria Christensen har masseret danskernes lattermuskler i film som 'Fidibus' og som Yvonne i musicalen om 'Olsen Banden', og hun har krænget sin sjæl ud i filmen 'Frygtelig lykkelig'. Men privatlivet med kæresten Anders og datteren Nanna, 3, er lukket land. Men nu åbner Lene Maria alligevel lidt op for posen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Det har passet fint ind i mit liv og karriere, men der har også været lange dage indimellem, hvor jeg har savnet mig barn. Det ville være herligt med et fleksjob, men det kan man ikke i mit fag," fortæller Lene Maria Christensen til B.T. om at finde balancen mellem arbejde og familieliv.

Men opgaverne har ligget tæt på det seneste, og nu trænger Lene Maria til at trække sig lidt tilbage og nyde livet udenfor rampelyset: "Nu holder jeg fri og trækker vejret og er sammen med min familie. Jeg trænger til at gå lidt i stå," erkender Lene Maria Christensen, der er aktuel i TV3-serien 'Lulu og Leon' i avisen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden