2. okt. 2009
Af af Lisbeth Grube

Lillian og Steffen Kretz venter barn

Lillian og Steffen Kretz skal være forældre.
Lillian og Steffen Kretz skal være forældre.
Foto: Lars Laursen
De to TV-personligheder glæder sig til familieforøgelse.

Lillian Gjerulf Kretz strutter af lykke. Den 35-årige TV-vært venter nemlig barn med sin mand, DR-kollegaen Steffen Kretz, 47. Parret blev gift sidste år, til marts bærer kærligheden frugt, og den vordende far kan ikke få armene ned.

- Det føles skønt at skulle være far igen - på en moden måde. Fordi jeg skal have barnet med en fantastisk dejlig og klog kvinde, og fordi jeg har to børn i forvejen og derfor ved, hvor stor en lykke det er. Der var vist også en masse arbejde og nattetummel ved det, men det har jeg heldigvis glemt, lyder det fra Steffen, som fra et tidligere ægteskab er far til Laura og Adam, der glæder sig meget til at få en lillesøster eller lillebror. For Lillian er det derimod første gang, forældrelykken banker på.

Klimakorrespondenten Steffen Kretz havde aldrig drømt om, at han skulle blive far til tre, for hans store mission i livet har været at rejse ud og opdage verden.

- Undervejs har jeg fundet ud af, at det ikke behøver at være en modsætning til at stifte familie og være til stede for dem, jeg elsker. Jeg nyder, når huset er fuldt af unge og gamle, som kan lide at komme her hos os, fortæller han.

Frem til FN's klimatopmøde i København til december har han travlt - men i det spæde forår gælder det familien.

- Jeg har heldigvis sparet en hel del frihed op, så jeg kan være sammen med Lillian og den lille, når tiden kommer.

Læs mere om: