4. mar. 2013
Af af Karina Didriksen

Linda P gik ned med stress efter faderens død

Linda P kæmpede for nyligt med stress
Linda P kæmpede for nyligt med stress
Foto: Krestine Havemann
Komikeren brød fuldstændig sammen for nogle måneder siden, men i stedet for at drikke det væk, besluttede hun at blive et andet menneske.

Da Linda P var på turné med sit onemanshow "Linda P og mig", mistede hun til sin store sorg sin far. På det tidspunkt havde hun så travlt, at hun ikke kunne håndtere det, men så kom dagen, hvor hun ikke længere kunne holde sammen på sig selv.

- For nogle måneder siden brød jeg helt sammen med stress og sad i min bil med hjertebanken og kramper over det hele. Jeg kunne ingenting og måtte sms'e til min mor. Det var sorgen over min fars død, der ramte, oven i at jeg gik ned med stress, fortæller Linda P til Politiken.

I stedet for at gøre som hun plejer, når hun er ked af det - at ringe efter nogle veninder og drikke sig halvt ihjel - så besluttede hun sig for at håndtere det og blive et andet menneske.

- Jeg aflyste alle mine job, slukkede min telefon, gik ture i skoven med nære venner. Lod være med at se fjernsyn og koblede fra. Jeg fik en psykolog, som har hjulpet mig med at putte tingene i de rigtige kasser, forklarer hun til avisen.

Den 28-årige komiker er i øjeblikket aktuel i "En tjener for to" på Betty Nansen, hvor hun spiller sammen med Iben Hjejle.

Læs mere om: