17. sep. 2014
Af Karina Didriksen

Linda P gik ned med stress: Jeg har droppet det vilde liv

Linda P.
Linda P.
Foto: Krestine Havemann
Komikeren har ændret sin livsstil markant, efter hun gik ned med stress i 2013.

Siden Linda P for et år siden gik ned med stress, har hun lagt sit liv om. Hun er blandt andet holdt op med at drikke alkohol og bruger mere tid på vennerne.

- Før i tiden havde jeg mit arbejde, og der var ikke andet end det. Og derfor gik det galt, og jeg gik ned med stress og kunne ikke optræde. Der fandt jeg ud af, at det fyldte for meget, og at der var nogle ting, jeg ikke havde passet og plejet, siger Linda P til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Jeg lærte, at der også var andre ting i livet. Jeg er blevet meget bedre til at slukke min computer og min telefon og være sammen med mine venner og min familie.

Følte sig ensom

Den 30-årige komiker beskriver i dag sig selv som ”kedelig”, fordi hun har skiftet sprutten ud med kamillete og er holdt op med at feste hver weekend. Livsstilsændringen har dog ikke kun påvirket hende selv, men også omgangskredsen.

- Jeg fandt jo ud af, hvor mange der havde været drukvenner og rygklappere. Men man er i byen hele tiden og har fornemmelsen af, at man har mange tæt på sig. Og så kan man stå der mellem 1000 mennesker i byen og føle sig som det mest ensomme menneske i verden. Nu hvor jeg har to-tre gode venner, føler jeg mig meget mere rig, fortæller Linda P og tilføjer:

- Jeg kan godt mærke, at efter jeg er stoppet med det vilde liv og stoppet med at drikke, der er min vennekreds svundet meget ind. Men det er ikke nødvendigvis dårligt.

Linda P kan i øjeblikket opleves i det musikalske stykke ”Alle Elsker Kærlighed” på Nørrebro Teater.

Læs mere om: