Torsdag, 24. maj 2012 - af af Hanne Rask

Line Kruse viste sin gravide mave frem

Line Kruse

Line Kruse venter parrets fjerde barn.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren Line Kruse er storgravid med parrets fjerde barn - vi mødte hende til premieren på "Den eneste ene" i Tivoli

Line Kruse fandt sin eneste ene i instruktøren Anders Jensen allerede da hun gik i gymnasiet. Siden blev parret forældre til tre og har nu nummer fire godt på vej.

Det har således været den snorlige vej for skuespillerinden, der ikke har haft de samme udfordringer med kærligheden, som karaktererne i musicalen "Den eneste ene", der havde premiere i glassalen i Tivoli onsdag aften.

De velkendte forviklinger og replikker i den elskede film, der siden blev musical, er stadig lige morsomme. Og Line Kruse og det øvrige publikum måtte lade sig rive med af den iørefaldende musik og den komiske optræden begået af historiens Sus, Niller, Mgala og Sonny-boy.

Line Kruse var mødt op for at heppe på sine medspillere fra Filmen "Der er noget i luften", som hun var aktuel i ved juletid. Her spillede hun sammen med Robert Hansen og Linda P., som i Den eneste ene spiller henholdsvis håndværkeren Knud og Lizzies lillesøster, den kiksede Mulle.

Nikolaj Kopernikus har fået rollen som Niller, mens Xenia Lach-Nilesen er Lizzie og Christiane Schaumburg-Müller er Sus´ veninde Stella. Scenografien er simpel, holdet er charmerende og godt hjulpet af professionelle sangere, lykkes det fint at begejstre publikum, der kvitterede med stående bifald inden de nynnende forlod Glassalen.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden