Tirsdag, 18. december 2018 — af Niels Burgos

Linse og Mikkel Kessler laver show sammen

Lise Kessler, Mikkel Kessler
Lise Kessler, Mikkel Kessler
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
- Vi kan godt love, at det ikke bliver kedeligt, siger søskendeparret fra Bryggen

Hun har i flere sæsoner trukket tusindvis af begejstrede seere til programmet "Familien på Bryggen" - har har været en af Danmarks helt store boksestjerner. Og nu slår Linse og Mikkel Kessler sig sammen i et nyt show, "The Kesslers". Til kulturhuset Skanderborgs hjemmeside udtaler parret:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Ja, Vi har talt om at gøre det her i laaang tid, og nu gør vi det sgu. Vi, Mikkel og Linse, byder velkommen til en vaskeægte, hyggelig, morsom og fed aften i godt selskab."

Taler også om Mopper

"Vi skal blandt MEGET andet, tale om, hvordan det føles, at stå i bokseringen med tusindvis af forventningsfulde tilskuere. Om at være meget kendt fra TV og være en form for folkeeje. Om i den grad, at være gået hver sin vej i livet, og stadig altid holdt fast i det solide sammenhold, og venskab imellem os. Den ene af os meget ordentlig, den anden lidt for vild og grænseløs. Opvæksten på det gamle og lidt hårdere bryggen, og vores dejlige og sjove Mor, som holdte meget af sin frihed, nogen kølige bajere og det sociale liv på bryggens beværtninger. Om en masse kærlighed og loyalitet.

Vi kan godt love at det ikke blir kedeligt. Der vil selvfølgelig igennem aften, være mulighed for at stille os begge spørgsmål, og I fyrer bare af fra hoften, vi kan tage det.

Vi ses derude, knus fra os ".

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Rundt i landet

Søskendeparret kommer rundt i landet i september 2019 - bl.a. til Svendborg, Greve, Skanderborg, Aalborg, Køge, Sønderborg og Skive. For hver solgt billet donerer Mikkel og Linse 20 kroner til Børnecancerfonden.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden