Lisa Lents har fundet den perfekte mand

Lisa Lents

Lisa Lents

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET

Lisa Lents står i spidsen for Mr. World konkurrencen og har i den anledning fundet den perfekte mand, der skal repræsentere Danmark.

Onsdag, 3. marts 2010 - af Helle Skram de Fries

Som National Director har Lisa Lents valgt 26-årige Kevin Skrøder til at repræsentere Danmark ved Mr. World 2010, der er en af de få skønhedskonkurrencer, der afholdes for mænd.

I modsætning til den tilsvarende Miss World-konkurrence, hvor Lisa Lents selv har repræsenteret Danmark, skal mændene ikke kun bedømmes på deres udseende. De skal også dyste på fysisk form og skal konkurrere i blandt andet løb, svømning, fodbold m.m.

Lisa har valgt Kevin Skrøder på grund af hans skandinaviske look, hans modelerfaring (fra Elite Models) samt hans vindermentalitet.

Mr. World afholdes i Sydkorea, og den 12. marts ankommer Kevin og de 79 andre deltagere til Sydkorea. 27. marts falder afgørelsen, og du kan følge Kevin på www.mrworld.dk, hvor han skriver dagbog.

- Kevin er en rigtig flot og skøn fyr, men nej der er ikke nogen flirt mellem os, griner Lisa og fortsætter:

- Jeg kigger slet ikke på ham på den måde, jeg ser professionelt på det, fortæller Lisa om forholdet til Kevin, der til daglig arbejder som brandmand i København.

Lisa Lents har ikke fundet manden i sit liv endnu, men hun har fundet sig en lejlighed på Frederiksberg.

- Det er en lejelejlighed, og den er rigtig hyggeligt. Jeg elsker Frederiksberg, siger Lisa Lents, der selv tager til Sydkorea - sammen med sin søster - for at støtte den danske kandidat op til finalen den 27. marts.