Lisa Lents har fundet den perfekte mand

Lisa Lents

Lisa Lents

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Lisa Lents står i spidsen for Mr. World konkurrencen og har i den anledning fundet den perfekte mand, der skal repræsentere Danmark.

Som National Director har Lisa Lents valgt 26-årige Kevin Skrøder til at repræsentere Danmark ved Mr. World 2010, der er en af de få skønhedskonkurrencer, der afholdes for mænd.

I modsætning til den tilsvarende Miss World-konkurrence, hvor Lisa Lents selv har repræsenteret Danmark, skal mændene ikke kun bedømmes på deres udseende. De skal også dyste på fysisk form og skal konkurrere i blandt andet løb, svømning, fodbold m.m.

Lisa har valgt Kevin Skrøder på grund af hans skandinaviske look, hans modelerfaring (fra Elite Models) samt hans vindermentalitet.

Mr. World afholdes i Sydkorea, og den 12. marts ankommer Kevin og de 79 andre deltagere til Sydkorea. 27. marts falder afgørelsen, og du kan følge Kevin på www.mrworld.dk, hvor han skriver dagbog.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Kevin er en rigtig flot og skøn fyr, men nej der er ikke nogen flirt mellem os, griner Lisa og fortsætter:

- Jeg kigger slet ikke på ham på den måde, jeg ser professionelt på det, fortæller Lisa om forholdet til Kevin, der til daglig arbejder som brandmand i København.

Lisa Lents har ikke fundet manden i sit liv endnu, men hun har fundet sig en lejlighed på Frederiksberg.

- Det er en lejelejlighed, og den er rigtig hyggeligt. Jeg elsker Frederiksberg, siger Lisa Lents, der selv tager til Sydkorea - sammen med sin søster - for at støtte den danske kandidat op til finalen den 27. marts.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden