Lisa Lents mand vandt Mr. World

Lisa Lents

Lisa Lents

Foto: Krestine Havemann
Den danske deltager Nicklas Pedersen vandt i går titlen som Mr. World 2014 i Torbay England.

Verdens største og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence for mænd, Mr. World 2014 blev afholdt i Riviera International Conference Center i Torbay, England.

Danske Nicklas Pedersen på 23 år fra Brøndby repræsenterede de danske farver mod 47 andre nationer.

I 16 dage blev deltagerne bedømt på råstyrke, udholdenhed, intelligens, udstråling, målbevidsthed og ikke mindst udseende, Nicklas Pedersen lagde ud med at vinde Mr. World Sports som var hans ultimative mål. Det resulterede i en Top 10 kvalifikation.

Nicklas var stadig med, da feltet var skåret ned til Top 3, og her blev der råbt ”Deenmark” som vinder!

Den tidligere ”Vild med dans”-deltager Lisa Lents, der er ansvarlig for Nicklas og har stået for hans udvælgelse og forberedt ham op til og under konkurrencen, er naturligvis stolt og lykkelig.

Dermed fik Danmark placeret sig på verdenskortet, og vi fik vores første danske Mr. World vinder i historien!

Nicklas Pedersen kan nu kalde sig verdens mest eftertragtede mand - Mr. World 2014!

Han skal nu rejse rundt i verden, som ambassadør for den britiske Mr. World organisation. Udover den prestigefyldte titel, vinder Nicklas en pengepræmie, modelkontrakt, sponsorgaver og mulighed for at rejse rundt og sætte fokus på velgørende formål! Hans liv kommer til at ændre sig radikalt fra nu af.

- Det er fuldstændigt vanvittigt, at vi har vundet Mr. World 2014! Da Nicklas kvalificerede sig i Top 10, var vi mere end tilfredse, vi nåede vores delmål. Jeg sagde til Nicklas at hvis han når så langt, skulle vi bare have sejren hjem! Vi har forberedt os på konkurrencen i de sidste 4 måneder og Nicklas har virkelig knoklet. Det kræver både en meget stærk fysik, at kunne klare sig så godt i konkurrencen, samtidig skal man have en stærk psyke, planlægge en taktik osv osv. Selvom Nicklas har været favorit blandt mange helt fra start, var det ikke ensbetydende med at han ville vinde. Det kan godt være at Danmark ikke er med til VM i fodbold, men vi har lige vundet VM i skønhed & sport! Jeg er en meget stolt skønhedslandstræner lige nu! Hverken Nicklas eller jeg forstår hvad der er sket!, siger Lisa Lents.

Og Nicklas Pedersen modelmål er følgende:

Navn: Nicklas Pedersen
Alder: 23 år
Bosat: Australien/Brøndby
Højde: 183 cm
Hårfarve: Mørke blond
Øjenfarve: Blå
Skjorte str.: M/L
Buks str.: 31
Sko str.: 43/44
 

Mr. World 2014 Nklas Pedersen

Mr. World 2014 Nklas Pedersen

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden