14. maj. 2022
Af Karina Didriksen

Lisbet Dahl efter corona: Så hårdt har hun været ramt

Lisbet Dahl.
Lisbet Dahl.
Foto: Mikael Rieck
Revystjernen Lisbet Dahl blev i april ramt af corona, og det betød, at premieren på Cirkusrevyen måtte rykkes.

Det var en nedslående melding for både Lisbet Dahl og fans af Cirkusrevyen, da hun i april blev testet positiv for corona.

Det skete mens, den 75-årige revystjerne var i fuld gang med forberedelserne til Cirkusrevyen, og den store premiere måtte derfor rykkes.

Der skulle have været premiere i teltet på Bakken torsdag den 12. maj, men premieren er nu blevet udskudt til mandag den 23. maj.

Heldigvis er Lisbet Dahl nu blevet frisk igen og er klar til at stå på scenen i Cirkusrevyen for allersidste gang. Hun lægger dog ikke skjul på, at corona har været en hård omgang.

- Jeg har det godt, men jeg er træt. Jeg kan godt mærke, at det stadig sidder i kroppen, fortalte Lisbet Dahl, da BILLED-BLADET mødte hende til pressefotografering i Cirkusrevyen, og tilføjede:

- Jeg lå derhjemme med Nemlig.com og pudsede næse og hostede mig halvt ihjel.

Bliver hurtigt træt

Bivirkningerne fra corona betyder, at Lisbet Dahl nogle gange har lidt kortere dage i teltet på Bakken end sine medspillere.

- Jeg bliver træt efter 3-4 timer. Og så går jeg bare hjem. Men nu har jeg været tilbage i små 14 dage, og de har været flittige, mens jeg har været væk, så det kommer forhåbentligt til at gå fint, lød det med et smil fra revydronningen.

Lisbet Dahl fik taget billeder med sine medspillere Merete Mærkedahl, Carsten Svendsen, Henrik Lykkegaard og Niels Olsen på scenen. De tæller nu ned til den store premiere.

https://imgix.billedbladet.dk/20220512_mr_cirkusrevy_034web.jpg
Foto: Mikael Rieck

Læs mere om: