22. nov. 2015
Af af Trine Larsen

Lisbet Dahl har fået sin ønske-hund

lisbet dahl
Lisbet Dahl
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
I 20 år har Lisbet Dahl drømt om en Broholmer. Nu har hun fået den. Men desværre bliver den køresyg, og Lisbet håber, at nogen har et godt råd.

Skuespiller Lisbet Dahl, der lige nu høster stor succes med kollegaen Ulf Pilgaard på Østre Gasværk i stykket " Vores sensommer", er blevet forelsket.

Målet for Lisbet Dahls kærlighed er den nu 14 måneder gamle Broholmer, der lyder navnet Alma.

Lisbeth nye kærlighed har hun ventet på i godt 20 år, for så længe siden er det siden, at hun første gang forelskede sig i den specielle hunderace.

Lisbet Dahl ville have en dejlig familiehund

- Men dengang skulle man skrive under på, at man ville avle og udstille hunden, og det er ikke noget for mig. Jeg vil bare ha' en dejlig familiehund, og det har jeg fået nu. Hun er fuldstændig pragtfuld og slet ikke til at stå for, fortæller Lisbet Dahl, der kun er ked af én ting; at Alma bliver køresyg.

- Jeg håber virkelig, at der er nogen som har et godt råd, for Alma bliver virkelig køresyg og jeg vil jo så gerne kunne tage hende med i Bernstoffsparken, på gåture i skoven og i sommerhuset. Det er bare SÅ synd for hende, at hun bliver så syg, sukker Lisbet Dahl, der stadig håber, at familiens nye øjesten kan blive hjulpet.

Læs mere: Lisbet Dahl fyldte 69 år

Læs mere om: