Mandag, 16. maj 2022 - af Karina Didriksen

Lisbet Dahl og Henrik Lykkegaard klar til revy: Kan du se, hvem de ligner?

Henrik Lykkegaard og Lisbet Dahl.
Henrik Lykkegaard og Lisbet Dahl.
Foto: Mikael Rieck
Revystjernerne Lisbet Dahl og Henrik Lykkegaard har lavet en sjov sketch, hvor de spiller to kendte danskere.

Opdatering: Cirkusrevyen oplyser i en pressemeddelelse mandag eftermidddag, at Lisbet Dahl er blevet sygemeldt og er ude af årets revy. Skuespiller Pernille Schrøder overtager Lisbet Dahls roller. 

Premieren på Cirkusrevyen nærmer sig, og Lisbet Dahl og resten af holdet er ved at være klar til at stå på scenen foran publikum.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til en pressefotografering i teltet på Bakken fik BILLED-BLADET en forsmag på nogle af de sketches, som man kan glæde sig til at se.

75-årige Lisbet Dahl og 57-årige Henrik Lykkegaard medvirker i en underholdende sketch med titlen ”Kun os to”, og her spiller de to kendte danskere. Kan du se, hvem de ligner?

Foto: Mikael Rieck

To politikere

Hvis du ikke allerede har gættet det, så spiller Lisbet Dahl og Henrik Lykkegaard naturligvis politikerne Pia Kjærsgaard og Morten Messerschmidt fra Dansk Folkeparti.

Foto: Jesper Sunesen

- Pia og Morten er de eneste, der er tilbage i partiet, alle de andre er gået, lød det med et grin fra Lisbet Dahl om årsagen til sketchen.  

Revyveteranen glæder sig til at stå på scenen for sidste gang i Cirkusrevyen, der har premiere mandag den 23. maj i teltet på Bakken. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden