26. feb. 2023
Af Karina Didriksen

Lisbet Dahl og James Price klar til festlig aften: Nu skal vi have det sjovt

Lisbet Dahl og James Price.
Lisbet Dahl og James Price.
Foto: Mikael Rieck
Instruktøren Lisbet Dahl og kapelmesteren James Price hyggede sig i Hornbæk, da der var pressemøde på Tivolirevyen.

I mere end 30 år stod Lisbet Dahl på scenen i Cirkusrevyen, men til sommer bliver teltet på Bakken skiftet ud med Glassalen i Tivoli.

Den 76-årige skuespiller og instruktør står i spidsen for Tivolirevyen, og hun har sin mangeårige ven og kollega James Price ved sin side.

De to revyveteraner bød søndag eftermiddag pressen velkommen til Hotel Hornbækhus i Nordsjælland, hvor hele holdet var samlet for at tage det første spadestik til revyen – og for at lære hinanden bedre at kende.

Med på holdet er de erfarne revyskuespillere Andreas Bo og Carsten Svendsen samt revydebutanterne Linda P. og Nicolai Jørgensen. Det var Lisbet Dahl, som fik æren af at skære det første stykke af den flotte lagkage.

https://imgix.billedbladet.dk/2023-02-26/ct1a0465bund.jpg
Foto: Mikael Rieck

Nye mennesker

Lisbet Dahl glædede sig til at lære sine nye kolleger at kende.

- Jeg er så vant til at være sammen med de samme mennesker hele tiden, og lige pludselig skal jeg være sammen med nogle mennesker, hvor jeg ikke kender over halvdelen af dem, fortalte hun til BILLED-BLADET og tilføjede med et smil:

- Jeg er meget glad for det hold, jeg har fået samlet.

En festlig aften

Hele holdet skulle overnatte på hotellet, og der var lagt op til en festlig aften, hvor de også fik selskab af revyens tekniske medarbejdere, der blandt andet står for lyd, lys og kostumer.

- Vi skal grine, snakke, have en whisky og have det sjovt, fastslog Lisbet Dahl og fortsatte:

- Vi har et par timer, hvor vi fortæller lidt om, hvem vi er, og jeg fortæller om, hvordan jeg arbejder. Bagefter har vi en pause, og så mødes vi og spiser en treretters menu, og så får vi kaffe og cognac, og så griner vi og har det sjovt! Og så står vi op i morgen og spiser morgenmad sammen.

Tivolirevyen 2023 har premiere i Glassalen den 1. juni og kører indtil 16. juli.

Læs mere om: