9. apr. 2020
Af af

Lisbet Lundquist: Derfor elsker jeg Søren

Søren Østergaard og Lisbet Lundquist
Søren Østergaard og Lisbet Lundquist
Foto: Martin Høien
I 32 år har kærligheden mellem Lisbet Lundquist og Søren Østergaard blomstret, og nu fortæller Lisbet Lundquist, hvorfor hun elsker sin mand.

Der er 14 år mellem skuespillerparret Lisbet Lundquist og Søren Østergaard, men nu har de været sammen i 32 år, og kærligheden mellem dem er stadig intakt.

I et stort interview i BILLED-BLADET sætter den ”Sommerdahl”-aktuelle skuespillerinde nu ord på, hvordan hun og Søren Østergaard er lykkedes med at holde kærligheden i live gennem så mange år.

En smuk kærlighedshistorie

- Jeg kan kun sige, at vi ELSKER hinanden. Jeg elsker Søren. Han bryder hele tiden rutiner. Han er uforudsigelig. Og han har humor. Humor er noget af det mest sexede. Hvis du møder en mand, der får dig til at grine… Jamen Altså!

- Der er en slags forbundethed imellem os, som er meget sjælden, tror jeg. Nu har vi været sammen i 32 år, så mon ikke, det holder tiden ud?, spår 77-årige Lisbet Lundquist.

Første gang hun mødte Søren Østergaard, var han ung teenager. Han og familien boede i huset ved siden af det, som Lisbet Lundquist boede i med sin første mand, skuespilleren Peter Steen.

Og 16 år efter fandt de to sammen.

Læs hele det store interview med Lisbet Lundquist i BILLED-BLADETs store påskenummer, der er på gaden nu.

Læs mere om: