Lisbeth Østergaard: Flyver alene med sønnerne til svigermors runde fødselsdag

Lisbeth Østergaard.

Lisbeth Østergaard.

Foto: Dan Mariegaard
Der er fuld fart på i Lisbeth Østergaards familie, så hun og drengene må flyve i forvejen til 70-års fødselsdag i Jylland.

- Vi var faktisk inviteret til ud til et vennepar, men Carlo er sløj og var hjemme fredag, og jeg er heller ikke helt på toppen. Ralf og vores ældste søn, Viggo kommer sent hjem, fordi Viggo er til sin første ishockeykamp, fortæller en forkølet Lisbeth Østergaard, da BILLED-BLADET fanger hende på telefonen for at høre, om hun skal fejre Mortens aften søndag 10. november.

Mortens Dag er 11. november, men aften før – Mortens aften – er der tradition for, at man spiser and. 

- Selv om jeg næsten ikke spiser kød, så spiser jeg faktisk and – og tænker, at vi måske får and, når vi kommer til Jylland i morgen, fortæller Lisbeth Østergaard.

Mandag 11. november flyver Lisbeth Østergaard sammen med sønnerne Viggo på fire og et halvt år og Carlo på halvandet år til jylland.

- Vi skal til min svigermors 70-års fødselsdag i ugen efter, men jeg flyver alene med drengene, så kommer Ralf senere, fortæller Lisbeth Østergaard, der er gift med Ralf Østergaard Christensen.

Foto: Thomas Laursen
  

Lisbeth Østergaard flyver i forvejen til Jylland, fordi hun skal til bogreception hos en veninde.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- I weekenden er der så bogmesse i København, hvor jeg skal være sammen med Louisa for at promovere vores bog, oplyser Lisbeth, der sammen med TV-kokken Louisa Lorang har skrevet bogen ”Grøn Mad til hele familien”.

- Og så flyver jeg tilbage til svigermors 70-års fødselsdag, konstaterer Lisbeth Østergaard – og tilføjer med et grin:

- Og så tager vi hjem og begynder at forberede juleaften, som skal holdes hjemme hos os. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden