Fredag, 13. marts 2020 - af Helle Skram de Fries

Lisbeth Østergaard hjem fra Spanien før tid og når sønnens fødselsdag

Lisbeth Østergaard.

Lisbeth Østergaard.

Foto: Thomas Laursen
39-årige Lisbeth Østergaard har fået ombooket sit fly, så nu kommer hun hjem på lille Viggos fem års fødselsdag.
Faktisk skulle Lisbeth Østergaard først 14. marts flyve hjem fra Marbella, hvor hun deltager i en stor iværsætter-event arrangeret af Seedster. Nu har hun fået ombooket sit fly, så hun lander i Danmark sidst på eftermiddagen.  
- Det er rigtig dejligt, for så kan vi fejre vores søn Viggos fem års fødselsdag sammen, fortæller gemalen Ralf Østergaard Christensen. Parrets ældste søn, Viggo, fylder nemlig fem år fredag 13. marts.   Artiklen fortsætter under billedet
Foto: Thomas Laursen

 

Den bedste gave

På en fødselsdag, der i forvejen er meget anderledes, da alt er lukket ned på grund af smittefare, er det nok den bedste fødselsdagsgave for lille Viggo, at mor kommer hjem på hans fødselsdag. - Han havde glædet sig til at skulle fejres i børnehaven i dag, men jeg har jo måtte fortælle ham, at alle børnehaver er lukkede, fortæller Ralf.

Ingen børnefødselsdag

- Han forstår selvfølgelig ikke det med corona, og jeg har ikke sagt noget om virus, Jeg har sagt, det er fordi, mange børn er forkølede – og derfor kan vi heller ikke holde børnefødselsdag som planlagt på søndag. Fødselsdag skal der selvfølgelig være hjemme hos Viggo og lillebror Carlo, der fylder to år til maj.

 

Fint morgenbord

- Vi har skruet ekstra op for hyggen og lavet fint morgenbord. Der er også købt lidt ekstra gaver. Den store gave, en cykel, får han når mor kommer hjem.   BILLED-BLADET har fået lov til at brige det fine fødselsdagsfoto fra Ralf Østergaard Chrisensens Instagram.   Artiklen fortsætter under billedet
Foto: Privat
  - Lillebror Carlo har svært ved at forstå, hvorfor det kun er Viggo, der skal have gaver, fortæller Ralf med et grin. - Men der kom pakkepost fra familien i Jylland, og de havde sørget for, at der også var en gave, Carlo kunne pakke op. BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe det søde foto af Carlo fra Lisbeth Østergaards Instagram.   Artiklen fortsætter under billedet
Foto: Privat
Der skal også laves lagkage, og mor Lisbeth har lovet at bage Spiderman-kager, når hun kommer hjem. 

 

Tryg arbejdsplads

Ralf Østergaard Christensen, der arbejder som holdleder på en sikret institution, er blandt dem, der stadig går på arbejde.   - I forhold til smittefaren er det meget trygt. Vi har låst alt af, så de kommer ingen andre end os ind og ud, og vi skifter sko, tøj og alt hver dag.

 

Farmor hjælper

Mens Lisbeth Østergaard har været i Spanien, hvor programmet startede i mandags, har farmor været her og hjulpet til med børnepasningen. - Det har været perfekt og også nødvendigt, da jeg to gange om ugen har 16 timers vagter, fortæller Ralf.

 

Glæder sig til mors hjemkomst

Nu glæder familien sig til mors hjemkomst.   - Viggo har gået og sagt ”Nu skal jeg sove én dag til min fødselsdag og to dage til mor kommer”. Men nu får han altså sin mor hjem på selve fødselsdagen.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden