14. aug. 2016
Af af Trine Larsen

Lisbeth Østergaards bryllup: Thomas Evers havde en hovedrolle

Thomas Evers Poulsen med kæresten Sæthór
Thomas Evers Poulsen med kæresten Sæthór
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Da hans nære veninde Lisbeth Østergaard sagde ja til sin Ralf, ønskede Thomas Evers, at de nygifte skulle få en uforglemmelig fest.

"Vild med dans"-veteranen, Thomas Evers Poulsen, der snart tager fat på endnu en sæson som danser i TV 2-succesen, blev sat på hårde prøver, da veninden og TV-værten Lisbeth Østergaard lørdag blev gift.

Thomas Evers Poulsen var nemlig udvalgt til at være toastmaster ved Lisbeth Østergaards drømmebryllup med Ralf Christensen.

Og Thomas tog ikke alene den omfattende rolle med at få alt til at klappe meget alvorligt, han skulle også forinden lære Lisbeth og Ralf at danse brudevals.

Trænede brudevals med Thomas Evers

- Ralf har allerede sagt, at de nok ikke kommer til at gøre mig stolt, for de har ikke rigtig haft tid til at øve sig, smilede Thomas Evers Poulsen allerede foran Skovshoved kirke, hvor han havde sine første udfordringer - nemlig at få nogen til at hente de brystbuketter, som bl.a. Lisbeths far, Ole Østergaard, manglede på sit revers, og som først blev leveret, netop som han havde overgivet sin smukke datter til en meget berørt og glad brudgom.

Thomas Evers Poulsen skulle få alt dagen igennem til at klappe, men hans allerstørste opgave lå om aftenen på Kurhotel Skodsborg, hvor bryllupsfesten blev holdt.

Siden 2007, hvor han dansede sig til en femteplads i "Vild med dans" med Lisbeth Østergaard, har de været venner, og for Thomas var det tydeligvis en glæde at få sin gode venindes bryllup til at blive uforglemmeligt.

Så selvom han har travlt forud for sin optræden i "Vild med dans", hvor hans dansepartner er en anden af danskernes yndlinge, sangerinden Kirsten Siggaard, så kunne han ikke sige nej til jobbet som toastmaster for Lisbeth Østergaard og hendes mand, Ralf Christensen, ved deres kærlighedsfest.

LÆS MERE: Thomas Evers i Legoland med sin lille nevø

Læs mere om: